Broodnodige boodschap van “De Bakker”.

Seizoensproducten

Broodnodige boodschap van “De Bakker”

Beste klant,

Wat leven we plotsklaps in een zorgelijke en onwerkelijke wereld. Heel veel dingen die zo vanzelfsprekend waren kunnen nu niet meer of zijn onzeker geworden. Dat geldt voor u als klant maar ook voor ons als bedrijf. Toch willen wij u zoveel en zo goed mogelijk van dienst zijn zodat u kunt blijven genieten van onze heerlijke en voor u vertrouwde producten.

Zolang het van overheidswegen is toegestaan, ontvangen wij u graag in onze winkel. Wij volgen uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Mocht het voor u niet mogelijk zijn om naar de winkel te komen dan kunt u gebruik maken van onze bezorgservice.

Onze bezorgservice houdt in dat wij vanaf €15 aan boodschappen tegen een bedrag van €3,50 in regio Wageningen bij u komen bezorgen. (ook het sparen van Piggy punten gaat dan gewoon door en kunt u contactloos pinnen aan de deur.)
U dient wel uw bestelling 1 dag van te voren door te geven.
De bestelling doorgeven kan door ons te bellen of te mailen. Ook kunt u gebruik maken van ons contactformulier op onze website.

U als trouwe piggy spaarder willen wij bemoedigen met een leuke actie.

OP AANKOPEN VAN PAASCHOCOLADE PRODUCTEN ONTVANGT U DUBBELE PIGGY PUNTEN.

Met onze paaschocolade producten kunt u bijvoorbeeld ouderen, eenzame of zieke mensen een hart onder de riem steken en tegelijkertijd zelf versneld sparen voor heerlijke producten. Uiteraard hopen wij dat u in de toekomst de punten in komt wisselen en weer gezellig een kopje koffie of een lunch kunt gebruiken bij “De Bakker”.

Via mail, website en social media hopen wij u op de hoogte te kunnen houden van verdere ontwikkelingen.

Wij kijken samen met u hoopvol uit naar gezondere tijden en wensen u veel sterkte toe in de komende tijd.

Een warme groet,

Het team van Bakker van Voorthuizen

CONTACT:
telefoon: 0317-412717
mail: info@bakker-vanvoorthuizen.nl
website: www.bakker-vanvoorthuizen.nl