De bakker & brood

WIST JE DAT ?

je de heerlijke produkten van "De Bakker" ook kunt laten bezorgen?

Zo ging het broodbakken in de jaren ‘ 70/’80. Hier is Dirk van Voorthuizen de vader van Johan aan het werk in de bakkerij in Ederveen.

Ik zie het brood en lach maar stil
en snuif héél langzaam aan de goede geur.

De filosofie van De bakker

De bakkers van “De Bakker” willen niet alleen elke dag het lekkerste brood bakken maar vinden het ook belangrijk dat brood meer is dan de drager van je beleg.
Goed brood moet smaak hebben, ambachtelijk gebakken zijn en bol staan van eerlijke & pure ingrediënten. Zo kan brood bijdragen aan een evenwichtige voeding en gezonde levensstijl.

Onze passie

Het geheime ingrediënt van ons brood? Dat is natuurlijk de bakker zelf. Een ambachtelijke bakker heeft passie en is trots op zijn vak. Elk brood krijgt van onze bakkers aandacht en tijd om te rijzen. Onze desembroden krijgen maar liefst een rijstijd van 24 uur.

Ons vakmanschap

Bakker van Voorthuizen is al meer dan 100 jaar een begrip op de Veluwe.

Slow baking,
slow food
en dat proef je!

Al in 1902 is overgrootvader Dirk van Voorthuizen begonnen met het bakken van brood. Zijn broer was molenaar. Samen vormden zij een goed team. De bakkerij is van generatie op generatie overgegaan en tot op de dag van vandaag wordt er in Ederveen elke dag brood gebakken door Bakker van Voorthuizen.

Lees meer over brood