Broodsoorten

Broodsoorten

Brood kan altijd. Lekker op elk moment van de dag.

Goedemorgen!

“De Bakker” bakt bijvoorbeeld heerlijk 100% volkorenbrood om de dag goed te beginnen maar ook wit- of meergranenbrood, brood gebakken van speltgraan, gerst of rogge, biologisch brood en zelfs brood met superfoods. Onze broden worden gebakken op basis van gist, desem of een combinatie hiervan.

Genieten tussendoor?

“De Bakker” bakt ook kleine varianten. Een broodje helemaal voor jou alleen. Voor bijvoorbeeld een heerlijk verwenmoment in het weekend, een speciaal ontbijtje op bed of een heerlijke lunch.

Gezellige avond!

Voor een gezellige avond met vrienden, een kaasplankje, barbecue, bij een soepje of maaltijdsalade bakt “De Bakker” speciale broden met bijvoorbeeld olijven, zongedroogde tomaten, basilicum, rozemarijn, mosterd en zelfs zoete broden van bijvoorbeeld “vergeten” vruchten.

Al onze broden worden ambachtelijk gebakken en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen dus Puur & Eerlijk genieten!

Laat je inspireren en kijk bij onze verschillende broodsoorten: