Favoriete broodsoort

WIST JE DAT ?

je de heerlijke produkten van "De Bakker" ook kunt laten bezorgen?

Broodje van de week

Welk brood eet jij het liefst?

Volkoren boterham meest gegeten broodsoort.

De volkoren boterham is op dit moment de meest favoriete broodsoort van Nederland. Dit blijkt uit recent onderzoek van onderzoeksbureau GfK in opdracht van Nederlands Bakkerij Centrum. De volkoren boterham vervangt hiermee de bruine boterham (tarwe boterham) die jarenlang het meest gegeten broodproduct was.

Maar liefst 38% van de Nederlanders geeft in dit onderzoek aan dat zij de afgelopen week een volkoren boterham hebben gegeten. Ook de meergranen boterham wint aan populariteit en is op dit moment met 34% populairder dan de bruine boterham.

Dat de volkorenboterham de meest populaire broodsoort is, is niet zo gek. Veel mensen associëren volkorenbrood met gezondheid en gezond eten en gezond leven is iets dat veel mensen belangrijk vinden. Zeker nu de volkoren boterham een belangrijke plaats inneemt in de nieuwe Schijf van Vijf van het voedingscentrum.

broodsoort 100% meer pitOnze bakkers hebben daarom een 100 % meer pit brood gemaakt. Dat is een brood op basis van desem waarin de hele graankorrel is gebruikt (dus 100% volkoren) en veel lekkere, gezonde zaden bevat.

Variëren in broodsoorten is heel gezond en “De Bakker” heeft keuze genoeg.

Kijk maar eens bij onze  broodsoorten.

 

Maar weet je welk brood al jaren bij Bakker van Voorthuizen in Wageningen op nummer 1 staat?broodsoort waldkorn

Dat is de WALDKORN

En welk brood eet jij het liefst?