Onze koffie

Dit schilderij is gemaakt door Hartelief Yvonne.
hartelief.nl

Wij schenken “Beukenhorst” koffie

Oudste koffiebranderij van het land.

De koffiebranderij bestaat al sinds 1784. Toen vestigde Albert Beukenhorst zich aan de Markt in Winterswijk als koffiebrander en handelaar. Daarmee is Beukenhorst één van de oudste branderijen van het land.
Voor de espresso koffie gebruiken de koffiebranders van “Beukenhorst”uitsluitend 100% Arabica bonen uit Kenia en Midden Amerika. Dit zijn de oorspronkelijke gebieden van deze koffiesoort waar de koffie op grote hoogte alle tijd krijgt om langzaam te rijpen.

Vertrouwde smaak!

Het geheim van de altijd vertrouwde “Beukenhorst” smaak is het recept. Beukenhorst kiest voor maximaal 5 verschillende soorten koffiebonen in één melange. Hierdoor komen de koffiebonen beter tot hun recht. Het resultaat: De altijd vertrouwde Beukenhorst smaak!
Een heerlijk kopje koffie maar dan zonder cafeïne? Ook dat kan bij “De Bakker”. Cafeïne heeft een stimulerende werking. Vandaar dat we vaak de dag beginnen met een kopje koffie om wakker te worden. Koffiebonen, waaruit de cafeïne is verwijderd, is de basis voor cafeïne vrije koffie. Je drinkt deze koffie om de koffiesmaak en niet om de stimulerende werking.

Ben je al toe aan een kop koffie? Bij “De Bakker ” ben je van harte welkom en kun je genieten van diverse bereidingswijzen. Wij bereiden o.a. Espresso, Cappuccino, Cafe Latte, Latte Macchiato, heerlijke koffie met een smaakje en zelfs een “GO NUTS”. Dat is een heerlijke Latte Macchiato met hazelnoot siroop en geschaafde amandelen.

Blader verder in genieten bij de bakker