bonbons

WIST JE DAT ?

je de heerlijke produkten van "De Bakker" ook kunt laten bezorgen?

In ons assortiment…

Bonbons van LEONIDAS

Mooie en bijzondere momenten wil je vieren en delen.

Bonbons en chocolade is dan bij uitstek de ideale gast: gezellig en heerlijk om van te genieten.

Leonidasbonbons hebben alle eigenschappen in zich om te harmoniseren met de vreugde- en geluksmomenten van het leven.
Met zijn fijne pralines biedt Leonidas het ideale en altijd originele cadeau: het doet plezier, en het blijft bewaard als een kostbare, zoete herinnering.

Goede kwaliteit en 100% vers

Leonidas maakt meer dan 100 verschillende Belgische chocolade van de grootste kwaliteit en versheid. Er wordt nooit gewerkt met diepvries producten en uitsluitend met chocolade van 100% pure cacaoboter. De leverancier van Leonidas dekchocolade is Barry Callebaut. Zij produceren voor Leonidas een chocolade met eigen recept. De cacaobonen komen uit verschillende landen zoals Ghana, Ivoorkust, Kameroen en Brazilië. Barry Callebaut heeft geen Fairtrade label wel een SOCIAL RESPONSIBILITY document. Daarin garanderen zij de correcte arbeidsomstandigheden bij cacaoproducten alsmede ondersteunen zij de lokale bevolking op gebied van gezondheidszorg en welzijn.

Hoogwaardige ingrediënten:

Leonidas gebruikt voor zijn bonbons uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit: echte Belgische chocolade als basis, verse noten uit Turkije, Morello kersen uit de Périgord, amandelen uit Italië, sinaasappelen uit Valencia, om er maar een paar te noemen.

Bewaarcondities:

De bonbons van Leonidas worden het best bewaard op een droge, koele plaats tussen de 15 en 18 graden Celsius. Liever NIET IN DE KOELKAST omdat chocolade een eigenschap heeft snel geurtjes van andere producten in de koelkast aan te trekken. Dus zo goed mogelijk beschermen van geuren en licht. Ook temperatuurverschillen moeten worden vermeden. Een aantal vijanden van chocolade zijn: water, vocht, warmte, zon, fel licht en geuren.

Bonbons

Blader verder in chocolade