Gebak

Ons gebak, dagelijks vers en groot assortiment

SEIZOENSPRODUKTEN

Nieuw!!!

Een kopje koffie met… gebak!

Ons gebak wordt dagelijks door onze bakkers vers gemaakt en er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingredienten. Dus geen AZO kleurstoffen. In ons assortiment zie je traditionele soorten gebak zoals een slagroom- vruchten of mokka gebakje, schuimgebak maar ook de wat meer trendy soorten.
Smaken veranderen zo ook de smaken in gebak. Chocolade truffel, Lemon Curd, Cheesecake zijn trendy smaken. Toch zie je in het assortiment van “De Bakker” ook nog steeds het “Kasteeltje” en de “Harde Wener Mokka”. Want onze visie is als het een goed product is waarom zou je het dan veranderen. Ons assortiment gebak verandert met het seizoen mee. In het voorjaar wat meer aardbeien, fris fruit en luchtig bavaroise gebak. In het najaar bijvoorbeeld een schwarzwalder gebakje, chocolade of iets met een likeurtje. Dus het hele jaar door een verrassend assortiment passend bij de tijd.

Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar glutenvrij gebak. Wij hebben daarin een ruime keuze. Ook worden er steeds meer producten gemaakt die gluten en lactose vrij zijn. Kent u onze gluten en lactose vrije gebakjes al?

Mmm…heb je al zin in een gebakje?
Kijk hieronder welke soorten je allemaal kunt bestellen.

Laat je verleiden en klik op de zoete lekkernijen