Speciale taarten

WIST JE DAT ?

je de heerlijke produkten van "De Bakker" ook kunt laten bezorgen?

Speciale taarten

Foto taarten

Jouw eigen afbeelding op een taart. Dit kan zijn een foto, een plaatje, een tekening, een logo noem maar op. De bakkers gaan de afbeelding scannen en de afbeelding wordt op witte chocolade geprint. De inkt die hiervoor wordt gebruikt is natuurlijk eetbaar. De print kan op elke gewenste taart gemaakt worden. Wij rekenen de prijs van de taart + €7,95 voor de print. Houdt er echter wel rekening mee dat deze taarten minimaal twee dagen van te voren besteld moeten worden.

Foto taart vanaf 9 pers.€23,70 Afbeelding kan op elke gewenste taart.

fototaart Nijntje

fototaart Dora

Foto taart vanaf 9 pers. €23,70. Afbeelding kan op elke gewenste taart.

fototaart Cars

Kindertaarten

Een kindertaart kan een lekkere slagroom taart zijn met leuke en lekkere kinderversiering en bijvoorbeeld kaarsjes. De taart in de vorm van een cijfer is ook erg leuk. Ook is het mogelijk de taart heel persoonlijk te maken door het zelf te ontwerpen met bijvoorbeeld een foto, logo van je favourite sportclub of idool. Of wordt het toch een stoere piraten of een echte prinsessentaart? Kortom er is heel veel mogelijk.

Geboorte taarten & Speciale taarten

geboortetaart meisje

geboortetaart jongen

Speciale taarten

Bruidstaarten

Bruidspaar gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Voor deze speciale gelegenheid nemen wij uitgebreid de tijd om alle wensen te vervullen aangaande de taart voor wellicht de mooiste dag van je leven. Wil je het modern, romantisch, traditioneel of eens echt iets anders. Alles is bespreekbaar. Kleur, vorm, smaak over elk detail van de taart wordt nagedacht zodat jullie dit bijzondere moment mogen koesteren als een zoete herinnering.

Laat je verleiden en klik op de zoete lekkernijen