Koekjes

Openingstijden

Ma t/m Vr.
Zaterdag
8.30 - 17.30 u
8.30 - 17.00 u

Koekjes

Koekje bij de thee of …koffie? De Bakker heeft verschillende soorten koekjes in het assortiment. Naast onze oer-Hollandse stroopwafels hebben wij koekjes uit verschillende landen. Zo hebben wij bijvoorbeeld in ons assortiment een koekje uit Spanje, Frankrijk en Italië? Heb je bijvoorbeeld weleens van de familie Cerasani in Italië gehoord?

In de jaren ’50 begon grootvader Attilo Cerasani met het bakken en verkopen van broden in een houtgestookte oven. Het verkopen van brood was in die tijd een belangrijk middel om zijn gezin te voeden. Later begon hij ook met het bakken van koekjes, die in steeds grotere afnames verkocht werden.
Deze kwalitatief hoogwaardige koekjes en deegwaren staan voor de kwaliteit van de familie Cerasani, die zoveel jaar later de productie van brood inmiddels hebben opgegeven om al hun aandacht te richten op het maken van koekjes op de traditionele manier van vroeger.
Deze typisch Italiaanse koekjes die ook heerlijk als dessertkoekje te gebruiken zijn hebben wij in de smaken Lemoncello, Cappuccino en Pistache.

Een koekje gemaakt van een ander soort graan kom je ook tegen bij Bakker van Voorthuizen. Een koekje gemaakt van spelt graan of haver bijvoorbeeld.

 

Mmm… zet jij vast een pot thee….of koffie?

Voor elk kopje koffie of thee neem je bij “De Bakker” het juiste koekje mee.

Laat je verleiden en klik op de zoete lekkernijen