Taarten

WIST JE DAT ?

je de heerlijke produkten van "De Bakker" ook kunt laten bezorgen?

SEIZOENSPRODUCTEN

AANBIEDING

Taarten in verschillende smaken, vormen en maten.

En dan is er ….TAART!

Een taart maakt een feestelijke gelegenheid natuurlijk helemaal af. Onze taarten zijn altijd vers bereid met de zuiverste ingrediënten. Zo gebruiken onze bakkers bijvoorbeeld geen AZO kleurstoffen maar kleurstoffen op natuurlijke basis.

Hieronder zie je een aantal voorbeelden van standaard taarten. Deze taarten zijn verkrijgbaar vanaf 9 personen (vanaf 16 personen kunnen de smaken ook half/half besteld worden). Je kunt de taarten uitbreiden met een versiering in de vorm van een opschrift, speciale kinderversiering, kaarsjes enz. Vindt je het lastig om een taart zelf te snijden en in gelijke stukken te verdelen dan kunnen wij de taart voorsnijden. Elk stukje wordt dan apart opgemaakt.
Heb je iets speciaals in gedachten? Ook jouw wensen zijn bespreekbaar. Misschien wil je een eigen foto gebruiken, een tekening van je kind, het logo van je bedrijf of vereniging. Of heb je wensen aangaande de smaak of vorm van de taart. Vertel het ons en onze bakkers maken het.

Taarten Slagroom

slagroomtaart

Heerlijke taart van cake en gevuld met mokka creme en gele room.Opgespoten met mokka creme den gedecoreerd met chocolade, mokkaboontjes en noten. Vanaf 9 pers. € 15,95.

mokkataart

chipolatataart

vruchtentaart

slagroom-
mokkataart

slagroom-
vruchtentaart

Laat je verleiden en klik op de zoete lekkernijen